Nuorisotila Nulju on kiinni.
Syksyn 2023 aukeamisajankohta päivitetään myöhemmin.

Nuoliala-keskuksen aulassa sijaitsee kirjasto-ja nuorisotila. Nuorisotila on ikärajaton tila ja se on avoin kaikille kuntalaisille. Aukioloajan viimeinen tunti, klo 19-20, on suunnattu vain yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille. Tilassa voi muun muassa pelata biljardia, konsolipelejä sekä käyttää kirjaston palveluita. Tilasta löytyy laskeva katsomo ja näyttämö. Nuoliala-keskuksessa työskentelevät nuoriso-ohjaajia sekä kirjastotyöntekijöitä.

Käytännöt nuorisotiloilla:
PÄIHTEETTÖMYYS:
Päihteiden vaikutuksen alaisena olemisesta (alkoholituotteet ja huumaavat aineet) seuraa kahden (2) viikon porttikielto, ilmoitus kotiin ja lastensuojeluilmoitus. Tupakkatuotteiden käytöstä ja näkyvillä olosta seuraa yhden (1) viikon porttikielto ja alaikäisillä ilmoitus kotiin.
JÄRJESTYSLAINVASTAISET ESINEET JA VÄKIVALTAINEN KÄYTÖS:
Esineet takavarikoidaan, sekä toimitetaan poliisille. Seurauksena yhden viikon porttikielto ja ilmoitus kotiin. Järjestyslainvastaisilla esineillä vaaratilanteen aiheuttaminen sekä muu väkivaltainen käytös johtaa aina rikosilmoitukseen poliisillelastensuojeluilmoituksen sekä toistaiseksi voimassa olevan porttikiellon kaikkiin tiloihin  
ULKOVAATTEET JA KENGÄT:
Ulkovaatteet kuten toppatakit kuuluvat tuulikaapissa sijaitsevaan naulakkoon. Kengät jätetään tuulikaappiin tai eteiseen siististi. Tavaroiden jättäminen naulakkoon omalla vastuulla.
PIDETÄÄN PAIKAT SIISTINÄ:
Jokainen siivoaa omat jälkensä.
KUNNIOITETAAN KAIKKIA TILOILLA OLEVIA:
Kaikki ovat tasavertaisia, niin nuoret, muut asiakkaat kuin työntekijätkin. Kielenkäyttö pidetään siistinä, liiallinen voimasanojen käyttö johtaa jäähylle.
PELIEN PELAAMINEN JA LAINAUS:
Pelejä voi lainata. Kohtele pelejä kunnolla ja muista palauttaa ne paikoilleen. Uhkapelien pelaaminen on kielletty
PORTTIKIELLOT:
Sääntöjen rikkominen voi johtaa tilasta poistamiseen jäähyn ajaksi, tai pidempään porttikieltoon ja tarvittaessa ilmoitukseen kotiin. Porttikielto alkaa lyhenemään vasta kotiväen tavoittamisen jälkeen.

Ei tuloksia

Valituilla hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia